The Heirs


Şu an bitirdiğim bir diziden bahsetmek istiyorum OST'unu dinlerken :)
The Heirs..
Senaristliğini Kim Eun Sook ve yönetmenliğini Kang Shin Hyo yapıyor ve 20 bölümden oluşan 9Ekim-12Aralık arası yayınlanan 2013 yapımlı kore dizisi.

City Hunter izlemek için bir sitede gezinirken gördüm ve aklımın bir köşesine yazıp bu diziden sonra izleyeceğim dedim ama City Hunter'ın ilk sahnesini bile görmeden kapayıp direkt bu diziye başladım ve iyi ki de içimden gelen sese kulak vermişim diyorum.
Benim gibi kore dizisi meraklısıysanız mutlaka izleyin derim.


Kısaca konusundan bahsedeyim hemen:
Adından da anlaşıldığı gibi zengin ailelerin lise çağındaki çocuklarının arasında geçen aşk, dostluk, rekabeti anlatan bir dizi. Dizinin ana karakterlerini annesi Empire Grup'un evinde kahya olarak çalışan Cha Eun Sang (Park Shin Hye) ve annesi Empire Grup başkanının sevgilisi olan yakışıklı mirasçı Kim Tan (Lee Min Ho) oluşturuyor. Zengin çocuk fakir kız konusunun işlendiği bir yandan da aile üyeleri arasındaki mücadeleyi anlatan hüzünlü, entrikalı, komik ve tabi ki aşk dolu bir dizi.

Gelelim karekterlerimizee
İlk başta diziyi izlemek için yanıp tutuştuğum kişi Lee Min Ho..



Kim Tan- Lee Min Ho
     

Empire Grup'un ikinci mirasçısı.
 Annesi Empire Grup başkanının sevgilisi.
Yarı üvey abisi Kim Won'a büyük saygı ve sevgi duymasına rağmen abisinden pek böyle bir şey göremiyor. Abisi onu Amerika'ya yollasa da onu seven sevgi dolu kalpli, yakışıklı genç lise öğrencisi.
Cha Eun Sang'a aşık kendileri. Ayrıca aşkı için her şeyden vazgeçenlerden.
Her sahnesinde Allah'ım bir insan nasıl bu kadar yakışıklı olabilir dediğim telefonumun duvarından fotoğrafı eksik olmayan beni kendine hayran bırakan kişi.









Cha Eun Sang- Park Shin Hye

Kendini fakirliğin mirasçısı gören Eun Sang'ın annesi muhteşem Empire Grup'un sahibi Kim ailesinin kahyası.
Cha Eun Suk adında bütün olayları bir bakıma başlatan ablası var.Annesi konuşma engelli olduğu için küçüklüğünden beri bir çok işte çalışmış ve bir yandan da derslerini de aksatmayan bir lise öğrencisi. Kim Tan'a aşık hanımefendi.
Sade bir güzelliği olan, oyunculuğunu da çok beğendiğim arkadaşlarımca benzetildiğimiz sevimli kişilik. 












Choi Young Do- Kim Woo

Lüks Zeus Hoteller zinciri mirasçısı kendileri. Aklını intikamla bozmuş herkesle uğraşan bir zamanlar Kim Tan'ın en yakın arkadaşı diyebileceğimiz Eun Sang'a aşık olan lise öğrencimiz.
Bu diziyle tanıştığım vücuduyla dikkatimi çeken insancık.










Rachel Yoo- Kim Ji Won


Young Do ile üvey kardeş olan Rachel büyük otel grubunun mirasçısı. Kim Tanla nişanlı ve ona karşılıksız bir aşk duyuyor.Kötü kız rolünü de Rachel üstleniyo anlayacağınız.
Gerçekten güzel bir kız ve oyunculuğunu da beğendim diğer işlerini de takip edeceğim gibi görünüyor.











Kim Won- Choi Jin Hyuk 


Kim Tan'ın abisi Empire Grup başkanının ilk eşinden olan ilk varis.
Mükemmelliği ve en iyiyi hedeflerken uğrunda hayatını hiçe sayan aşkına bile sahip çıkmadığı için sonlara doğru üzüldüğüm bi karakter.










Jeon Hyun Joo- Im Joo Eun 


Kim Won'un sevgilisi dahi bir öğretmen kendileri sonradan Kraliyet Lisesinde işe başlayacak çok sevimli bir o kadar da hüzünlü karakter.













Yoon Chan Young- Kang Min Hyuk

Eun Sang'ın çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda Bo Na'nın sevgilisi babası Empre Grup sekreteri.
Çok tatlı bir karakterdi özellikle Eun Sang'la Bo Na'yı kıskandırması ve Kim Tan'ın onu kıskanması çok eğlenceliydi.











Lee Bo Na -Krystal Junk

Bankalar zincirinin mirasçısı Kim Tan'ın eski sevgilisi Chan Young ile sevgili iyi kalpli biraz kaçık bi karakter.














Lee Hyo Shin-Kang Ha Neul 

Başsavcının oğlu, okul başkanı, mükemmel bir zekaya sahip aile baskısıyla hukuk okuması istenen diğer öğrencilerden bir yaş büyük olan Kim Tan'la yakınlığı olan öğrencimiz.











Jo Myung Jo- Park Hyung Shik

Ünlü araba şirketi varisi eğlencelerin adamı diye tanımlanabilecek bütüün dizi boyu fotoğraf makinası elinden düşmeyen her anı ölümsüzleştiren herkese lazım bir arkadaş açıkçası.







Kısa bir özetle:




Dizi gerçekten çok güzeldi ve bütün şarkılarına da bayıldım açıkçası şarkısı olmayan da yok sanırım Lee Min Ho şarkısını da dinleyin unutmayıın :)
Eğlenceli gençlik dizisi denilebilir.Bu dizi gerçekten benim için kısa kısa kesitlerle de hatırlanacak bir dizi oldu Tan'ın Eun Sang'ın saçını okulda açması, birbirleriyle didişmeleri, Tan'ın bütün kıskançlıkları, aşkını koruyuşu hepsiyle çok güzeldi... SONUNDA (izlemeyeler okumasın :)) evlilik bekledik ve bu bekleyişimizi de geleceğe gidişle sağladıkları için sonu diğer kore dizilerinin aksine beni tatmin etti. Sonunu beğendiğim bir kore dizisi oldu bence daha söze gerek yok :)) 


Ve itiraf etmeliyim ki bu incelemeyi yazmak gerçekten zordu bir daha böyle bir şey için gerçekten değecek bir dizi bulmam gerekli galiba :) Umarım izlersiniz ve bana yorum bırakırsınız...



Yorumlar

Popüler Yayınlar